Međunarodni forum o saradnji 15. i 16. novembra na Zlatiboru – U fokusu programi finansiranja MSP

Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća RS (RARS), Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije pozivaju na 4. Međunarodni forum o saradnji koji će biti održan 15. i 16. novembra 2018. godine u Grand hotelu Tornik na Zlatiboru.
Forum će na jednom mjestu okupiti privrednike iz zemalja regiona i EU, predstavnike državnih institucija i privrednih komora, razvojnih agencija, kao i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi, sve u cilju razmjene iskustva, promovisanja svojih proizvoda i usluga, kao i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje, saopšteno je iz RARS-a.

Tema ovogodišnjeg foruma su programi finansijske podrške malim i srednjim preduzećima (MSP), a biće održane i panel diskusije o dostupnim finansijskim fondovima za MSP, mogućnostima unapređenja prekogranične saradnje, regionalnom razvoju i razmjeni iskustva zemalja članica EU i zemalja Zapadnog Balkana u ovom domenu.

Centralni događaj foruma su Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere, koji se organizuju u okviru Evropske mreže preduzetništva, u okviru kojih je omogućeno uspostavljanje poslovnih partnerstava sa kompanijama iz Srbije, Turske, Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine i dr.

Organizatori pozivaju zainteresovane kompanije da uzmu učešće na forumu i međunarodnim poslovnih susretima koji su otvoreni za sljedeće sektore: prehrambena industrija, metalska industrija, Ddrvna industrija i industrija namještaja, građevinska industrija, tekstilna industrija, automobilska industrija, IT, industrija plastike i proizvoda od plastike i turizam

Učešće na forumu je besplatno, a registracija je obavezna.

Rok za registraciju je 12. novembar 2018. godine na linku: http://zlatibor2018.talkb2b.net/

Related posts