Danhera Italy

Tržište parfema i svijeća cvjeta. Domaći mirisi, mirisne svijeće, ali i ulja i raspršivači privlače znatiželju i uvjeravaju i one najskeptičnije. Svaka je kuća povezana s mirisom koji vam omogućava da je prepoznate, označite njen stil i u kojoj je percepcija mirisa još impresivnija od vizuelne.

Možemo slobodno reći trend u porastu. Među mnogim kompanijama na tržištu koje su odlučile proizvoditi parfeme za životnu sredinu, postoji jedna bezvremenskog šarma, nadahnuta mitologijom i filozofijom. Danhera Italija (Danhera Italy) miris, rođen u Srednjoj Italiji, tačnije u Marcheu, a osnovala ga je Daniela Ciaffardoni. Ime dolazi od boginje Here, lika klasične mitologije koji sugeriše svojim pričama o bogovima i junacima, ženama i muškarcima, nezagađenim pejzažima i drevnim gradovima suštinu ovih zavodljivih mirisa.

Uspjeh kompanije Danhera Italija rezultat je iskustva njenog tvorca. Već 35 godina posvećen je stvaranju ekskluzivnih proizvoda; spoj između mitologije i savremenosti, nudeći jedinstvene i čiste proizvode. Rafinirani sastojci i strast za životom, čovjekom i njegovom historijom i strašću 100% proizvedeni u Italiji vješto su pomiješani. Upravo ljubav prema umjetnosti, kulturi i kreativnosti njeguje ovaj brend, dajući život kolekcijama najvišeg kvaliteta, u kojima moderno i tradicija stvaraju savršen spoj.

Istraživanje, stil i kreativnost Daniele Ciaffardoni doveli su do produbljenog kreativnog procesa koji kombinuje izvrsnu pažnju na detalje, vješte zanatlije i izbor najkvalitetnijih sirovina. Stvorena su jedinstvena i bezvremena remek-djela, kolekcijama Danhera Italija se zapravo dive u najprestižnijim mjestima širom svijeta, a distribucija je povjerena najekskluzivnijim lokacijama. Trenutno je marka prisutna ne samo u Italiji već i u Evropi, tačnije u Rimu, Milanu, Parizu, Londonu, Atini, Budimpešti, Rigi, Ukrajini, Japanu i mnogim drugim zemljama. Tri su vodeće kolekcije Danhera Italija, u kojima su svi sastojci prirodnog i biljnog porijekla.

Radi se o luksuznim unutrašnjim mirisima koji uključuju liniju mirisnih svijeća i unutrašnjih mirisa. Home Purity je kolekcija dragocjenih tečnosti koja služi kao prava kozmetika posvećena najfinijim sredinama. Body Purity linija je posvećena wellnessu i njezi tijela koja uključuje kreme za tijelo, kreme za ruke i gelove za tuširanje u tri različita mirisa.

Svaki pojedini proizvod pažljivo je dizajniran do najsitnijih detalja i sadržan je u profinjenom i dragocjenom pakovanju. Danhera Italija je originalni brend “Made in Italy”, vrijednosti i vještina za pozavidjeti.

Source


FinConf News

Financial Services News